zaterdag 14 maart 2015

ZOOM | Vitra
Vorige week heb ik een styling en photography masterclass, georganiseerd door Meet The Blogger en gegeven door Wendy (Beeldsteil) en Holly (Avenue Lifestyle), bijgewoond. Deze werd gehouden in de showroom van Vitra. Een meubelmerk dat is opgericht is in 1950, maar nog steeds zeer relevant. Een merk met een rijke geschiedenis en een collectie vol design klassiekers! 
Vitra staat in mijn beleving niet voor tijdenlijke trends, maar voor tijdloos design, creativiteit, inspiratie en kunst.

De beelden die ik heb geschoten laten vooral mijn persoonlijke favorieten zien, en hoe ik het bij mij thuis zou stylen. Wanneer een design niet alleen in mijn (of jouw) interieur geweldig staat, maar ook in een meer bohemian of juist strakker interieur geweldig staat heb een een bijzonder design in handen.

Tijdens de masterclass kregen we o.a. de tip wanneer je aan het stylen en/of foto's schiet na te denken over de verschillende soorten beelden die je wilt hebben. Denk aan een 'cover' (de eerste foto van je post of voorkant magazine), een foto waar je hele set op staat en detailshots. Een styling tip waar ik bewust op heb geprobeerd te letten is het mixen van materialen, bijvoorbeeld de zachte trui op het stoeltje van metaal draad. 
 
Zo verliet ik Vitra met veel beelden op mijn geheugenkaartje, langere wishlist;), veel fotografie en styling tips én een goed gevulde goodiebag met prachtig Vitra Design Book!

Komende week deel ik nog foto's van een ander setje! 


Source: ACTproductions blog

3 opmerkingen:

  1. Mooie foto's, Vitra is echt inderdaad een van mijn favoriete designers, zo tijdloos. Ook mooi gestyled inderdaad, lijkt me erg leuk zo'n masterclass!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt !! Op de website van meetheblogger vindt je informatie over komende events.
    Erg leerzaam en top geregeld!

    BeantwoordenVerwijderen