vrijdag 18 maart 2016

ZOOM | maison KOOS
Een paar jaar geleden pinde ik op mijn ‘Typography& Design’ boord super tof ontworpen verpakkingen. Ik kon niet vinden waar dit te koop was en pinde verder… Een aantal weken geleden kwam ik via Instagram deze prachtige verpakkingen weer tegen! Bij maison KOOS, een prachtig nieuwe online conceptstore, die onder andere het merk Formulary55 verkoopt. #CRUSH #NEED

En hoewel ik een zwak heb voor strak ontworpen verpakkingen, om tot aanschaf over te gaan moet het product zelf ook natuurlijk echt waard zijn! De producten van Formulary55 worden in Amerika met de hand gemaakt in kleine oplages en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. 

Ik probeer zo bewust mogelijk keuzes te maken wat ik eet, waar ik mijn huis mee inricht en wat ik op mijn lichaam smeer. En ik heb al eerder gezegd dat ik echt niet ‘100% groen’ leef, maar ik probeer bijvoorbeeld zo min mogelijk synthetische geurstoffen en parabenen in mijn verzorging producten toe te laten. Formulary55 past daar perfect bij! 

Ook de geurkaars (mijn lief is fan;) die ik in de slaapkamer brand is gemaakt van natuurlijke was (vegan!) en is gemixt met essentiële oliën om een heerlijke geur te creëren. En zeker in je slaapkamer is het erg fijn dat je alleen maar natuurlijke stoffen inademt. Ik snap helemaal dat maison KOOS er trots op is dat zij de enige webshop in Nederland is met dit merk. Kirsten, oprichtster van maison KOOS, heeft voorheen gewerkt binnen de retail en customer service. Vanuit haar liefde voor mooie, hoog kwalitatieve producten ontstond het idee een online conceptstore op te zetten.

Browse even door de winkel en vindt prachtige sieraden van Charlotte Wooning, snijplanken van Ontwerp Duo en tasjes van By Gitte.

En super leuk is dat we een aantal producten gaan weggeven! Namelijk 'La Nuit - Bath tablet' and 'La Nuit - hand- and bodycream'. 


Hoe kan je winnen? 
  • Deel een van deze beelden op jouw Instagram of Facebook met de hashtag #ActProductionsXmaisonKOOS (De hashtag is niet hoofdletter gevoelig)
  • Volg @maisonKOOS op Instagram en/of Facebook. 
  • Volg @Actproductionsblog op Instagram en/of Facebook.

De winnaar wordt via Instagram, Facebook en de blog bekend gemaakt. Deze actie is voor Nederlandse en Vlaamse lezers! 

Veel succes! 
Namens Kirsten van maison KOOS en mijzelf natuurlijk! 

Fotografie & Styling : Act Productions 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten