donderdag 23 juli 2015

NEWS | Dag van de Romantische Muziek

Mode op de dag van de romantische muziek

Zondag 23 augustus vindt in het Euromast Park te Rotterdam 'de Dag van de Romantische Muziek' plaats. Op de Dag van de Romantische Muziek wordt Het Park omgetoverd tot het decor voor de meest romantische dag van het jaar. Flaneer in je mooiste outfit door het park, kijk je ogen uit en geniet van romantische en klassieke muziek op verschillende podia. Bij ParkProeven haal je iets (h)eerlijks te eten en te drinken van Rotterdamse horeca en er is van alles te doen voor kinderen. Klassieke muziek is voor iedereen: jong en oud, of je het nu elke dag luistert of één keer per jaar op de Dag.

ParkProeven staat voor culinair genieten tijdens de Dag van de Romantische Muziek. Het is een afspiegeling van al het heerlijks dat Rotterdam te bieden heeft op culinair gebied.
Op verschillende plaatsen in Het Park kan worden genoten van (h)eerlijke gerechten van Rotterdamse traiteurs, restaurants en specialisten. Het aanbod is zo samengesteld dat er voor elke bezoeker iets lekkers voor handen is: aromatische koffie, vers brood, frisse salades, zoete ‘speciaal’ bieren, fruitige wijnen, oesters, ambachtelijk ijs en nog veel meer. We vinden het belangrijk dat er voor elke beurs passend aanbod is, zodat iedereen kan genieten van al het heerlijks dat Rotterdam te bieden heeft. Enkele partijen die vorig jaar hebben meegedaan: Vermeyden Delicatessen, Westerpaviljoen, Destino, De Kantine, Man met Bril, STOOF catering en Het Eigendom.

Voor de krant van de Dag van de Romantische Muziek heb ik een artikel over mode op de Dag van de Romantische Muziek  geschreven! En daar heb ik onder andere deze foto's voor geschoten! Ik hoop jullie snel meer te kunnen laten zien én daar natuurlijk tegen te komen! 

Binnen de Romantische Markt komen de, van oudsher aanwezige, kleinschalige ondernemers samen. De Markt biedt plaats aan partijen gespecialiseerd in hoeden, zeepjes, lavendel, jurken, sieraden en andere romantische artikelen. Er is er tevens plaats voor de kleinere culinaire ondernemers, die geen invulling kunnen geven aan een pagode of kavel. Hierbij kan worden gedacht aan een aanbod van onder andere verschillende zoetigheden, gedroogde vleeswaren, vers fruit en een assortiment aan kazen. Enkele partijen die vorig jaar hebben meegedaan: Global Hats, La zia Maria, SUE, Two of a kind, Briolet en Little piece of luck.De Dag van de Romantische Muziek start om 12.00 tot ongeveer 22.00.

Hoe kom je er?

OPENBAAR VERVOER: Tram: Lijn8 Metro: Halte Coolhaven 
PARKEREN: Wegens beperkte parkeermogelijkheden wordt het afgeraden met de auto te komen. Parkeren is beperkt mogelijk aan de: Westerkade – Parkeergarage van het Erasmus MC – Parkeergarage van Q-Park op het Loydkwartier – Parkeergarage Museumpark – Parkeergarage onder de Erasmusbrug


Foto's: Act Productions blog, tekst: Actproductions blog en dagvanderomantischemuziek.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten